Over ons

 

B&G Adviesbureau, is een modern en professioneel kantoor, opgericht door Angela Badeloe.

B&G Adviesbureau, stelt zich ten doel op een kwalitatief hoog niveau te werken zodat de belangen van haar cliënten en de hoogwaardige ontwikkelingen van haar optimaal worden gediend.
B&G Adviesbureau staat in binnen- en buitenland bekend als het toonaangevende kantoor in Nederland. Of het nu gaat om tijdelijk verblijf of om permanente vestiging, wij bieden juridische ondersteuning op maat. Ook voor aan migratie gerelateerde rechtsgebieden kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor Nederlands nationaliteitsrecht of internationaal personen en familierecht.

Angela foto 1 website

B&G Adviesbureau werkt vooruitstrevend en resultaatgericht door al haar cliënten de juiste aandacht te geven.
Door onze actuele kennis van nationale en internationale wet- en regelgeving en van de meest recente beleidsontwikkelingen, kunnen wij onze cliënten relevant strategisch advies bieden en voor elke situatie de meest effectieve migratieoplossing zoeken.

Door een efficiënte en praktische aanpak tracht B&G Adviesbureau de door u gewenste resultaat te bereiken.

B&G Adviesbureau adviseert en begeleidt u bij alle Juridische zaken. B&G Adviesbureau is zeer geboeid door mensen met bijzondere dienstverlenende vragen; vragen die zo complex of specifiek zijn dat ze normaal gesproken niet goed en/of duidelijk beantwoord worden. Een passend antwoord op hun vraag vereist vaak nauwe samenwerking tussen verschillende disciplines, organisaties of sectoren.